Ostala oprema

BS Computer VoIP
Pioniri Digitalne Komunikacije Budućnosti

Otkrijte budućnost komunikacija! Prelazak sa tradicionalne telefonije na IP mreže ne samo da otvara vrata smanjenju troškova pozivanja, već nas i uvodi u svet inovativnih aplikacija. I dok se ovaj novi horizont oblikuje, suočavamo se sa izazovom integracije dvaju različitih tehnoloških svetova kako bismo Vam pružili najbolje od oba.

voip tehnologija
Kako biste unapredili i obogatili performanse Vaše VoIP centrale, ponosno Vam predstavljamo naš asortiman dodatne VoIP opreme:
  • Analog>VoIP Adaptere/Gateway-e: Savršen izbor za integraciju vaših analognih telefona i faks uređaja sa naprednim VoIP telefonskim sistemima. Kroz ovu tehnologiju, možete iskoristiti inovativne prednosti VoIP komunikacije, dok zadržavate svoju postojeću opremu. Posebno ističemo proizvode brendova kao što su Yealink i Linksys, čiji se kvaliteta i pouzdanost dokazao godinama.
  • GSM VoIP Gateway: Omogućava Vam uspostavljanje poziva preko Vašeg omiljenog operatera mobilne telefonije, povezujući tradicionalne i moderne tehnologije za glatko komunikacijsko iskustvo.
  • Analogni & Digitalni VoIP Moduli: U našem širokom asortimanu nudimo različite tipove VoIP analognih i digitalnih kartica i modula. Izdvajamo vrhunske proizvode svetski priznatih proizvođača kao što su Sangoma i Digium.

Poboljšajte svoje komunikacijsko iskustvo sa opremom koja je napravljena da traje i pruža izuzetnu funkcionalnost. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći najbolje rešenje za Vaše potrebe.