Ostala oprema

karika koja povezuje

Prelazak klasične telefonije na IP mreže obećava nam u budućnosti manje troškove telefoniranja i primenu novih aplikacija.
Ovaj prelazak, takođe, predstavlja i izazov da se na pravi način ukomponuju dve potpuno različite tehnologije i filozofije.

voip tehnologija

Kako biste unapredili i obogatili performanse Vaše VoIP centrale, ponosno Vam predstavljamo naš asortiman dodatne VoIP opreme:

  • Analog>VoIP Adaptere/Gateway-e: Savršen izbor za integraciju vaših analognih telefona i faks uređaja sa naprednim VoIP telefonskim sistemima. Kroz ovu tehnologiju, možete iskoristiti inovativne prednosti VoIP komunikacije, dok zadržavate svoju postojeću opremu. Posebno ističemo proizvode brendova kao što su Yealink i Linksys, čija se kvaliteta i pouzdanost dokazala godinama.
  • GSM VoIP Gateway: Omogućava Vam uspostavljanje poziva preko Vašeg omiljenog operatera mobilne telefonije, povezujući tradicionalne i moderne tehnologije za glatko komunikacijsko iskustvo.
  • Analogni & Digitalni VoIP Moduli: U našem širokom asortimanu nudimo različite tipove VoIP analognih i digitalnih kartica i modula. Izdvajamo vrhunske proizvode svetski priznatih proizvođača kao što su Sangoma i Digium.

Poboljšajte svoje komunikacijsko iskustvo sa opremom koja je napravljena da traje i pruža izuzetnu funkcionalnost. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći najbolje rešenje za Vaše potrebe.