VOIP centrale

karika koja povezuje

Prelazak klasične telefonije na IP mreže obećava nam u budućnosti manje troškove telefoniranja i primenu novih aplikacija.
Ovaj prelazak, takođe, predstavlja i izazov da se na pravi način ukomponuju dve potpuno različite tehnologije i filozofije.

voip tehnologija

Moderna VoIP Komunikacija za Preduzeća: BS Computer IP PBX Inovacija & Prednosti VoIP Telefonije

Predstavljamo Vam napredne BS Computer IP PBX telefonske centrale, savršeno dizajnirane za preduzeća koja teže modernizaciji i fleksibilnosti. Naše centrale su:

  • Modularne: Prilagodljive Vašim potrebama. Počnete sa osnovom koja odgovara planiranom broju telefona i linija, a zatim proširite dodajući module po želji.
  • Kompaktne: Smeštene u industrijskim 19-inčnim 3U/4U kućištima, savršeno se uklapaju u Vaš serverski orman.
  • Prilagodljive: Sa mogućnošću dodatnog programiranja, naše centrale mogu biti prilagođene specifičnim potrebama svakog klijenta.

A šta je sa VoIP? Glas preko mreže nekad je bio privilegija velikih kompanija. Danas, zahvaljujući tehničkom napretku, male i srednje firme sve više koriste ovu tehnologiju, ostvarujući značajne uštede.

Zašto VoIP? U nastavku saznajte zašto je VoIP tehnologija superiorna u odnosu na tradicionalne sisteme i koje dodatne prednosti i mogućnosti nadogradnje pruža.

VoIP Tehnologija: Novi Vodič za Kristalno Jasnu i Pokretljivu Komunikaciju

Razumite Moć VoIP Tehnologije: Jasnija Komunikacija, Veća Svestranost

Dobrodošli u svet VoIP tehnologije! Ako se pitate šta to tačno znači, evo brzog objašnjenja:

VoIP (Voice over Internet Protocol) je revolucionarni sistem komunikacije koji omogućava prenos glasa i slike putem kompjuterskih mreža, a ne tradicionalnih telefonskih linija. Zašto je to važno?

  1. Veći Kapacitet: Za razliku od klasičnih dvožičnih sistema, VoIP koristi digitalnu mrežnu infrastrukturu koja ima daleko veće mogućnosti prenosa. To znači kristalno čist zvuk i sliku bez prekida.
  2. Svestranost i Pokretljivost: Zahvaljujući ovoj tehnologiji, možete postaviti VoIP telefon gdje god želite, sve što je potrebno je mrežni priključak. Selidba kancelarije, putovanje ili rad od kuće? Nema problema! Vaš VoIP telefon može biti s vama svuda, čak i na lokacijama koje koriste bežičnu mrežu poput WiFi.

Otkrijte svet bez granica s VoIP tehnologijom i doživite komunikaciju na potpuno novi način!

Standardne funkcije koje su uvek integrisane u centrali su:

* Muzika na čekanju
* Transfer poziva
* Konferencijska veza
* Identifikacija poziva
* Poziv na čekanju
* Preusmerenje poziva
* IVR jednostavni ili inteligentni govorni sistem
* Snimanje ulazno/izlaznih linija

voip tehnologija

Telefoni koji mogu biti priključeni na centralu:

* Obični (POTS) telefoni
* Digitalni (ISDN) telefoni
* IP telefoni, pravi i softverski

voip tehnologija
voip tehnologija

Linije na koje centrala može biti priključena:

* Primarni ISDN (ISDN-PRI)
* Bazni ISDN (ISDN-BRI)
* VoIP kanal (SIP provider, VoIP gateway)
* GSM mobile gateway
* Obične (POTS) telefonske linije

voip tehnologija

Tip telefona i linija sa kojima će raditi naša centrala se određuje u trenutku naručivanja proizvoda. U većini slučajeva je i kasnije moguća neplanirana promena/proširenje, ali ukoliko je ta promena izvesna bolje je odmah da se najavi kako bi sistem sigurno, tj. dovoljno bio dimenzionisan za kasnije proširenje.